Hoppa till sidans innehåll

Hej Julia Ceesay – vikarierande idrottskonsulent

30 MAJ 2017 09:53
Rekryteringen av en vikarierande idrottskonsulent till Gymnastikförbundet Öst blev klar under våren. Julia Ceesay är namnet som förstärker organisationen och är väl förtrogen med Svensk Gymnastik både på träningsgolvet och i styrelserummet.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2017 15:45

Julia Ceesay tillträder sin tjänst som vikarierande idrottskonsulent på Gymnastikförbundet Öst den 1 juli och kommer att arbeta främst med utbildnings-, tävlings- och ekonomiadministration i den regionala verksamheten. Julia kommer att ha ett vikariat hos oss på Gymnastikförbundet Öst fram till den 31 augusti 2018. Vikariatet innebär att Julia kommer att vikariera för Danielle Marand som har denna tjänst idag, men som från den 15 augusti kommer att gå in som tillförordnad kanslichef under nuvarande kanslichef, Kristian Gunnarssons föräldraledighet som sträcker sig under cirka ett års tid, fram till augusti 2018.

Julia kommer som sagt närmast från Hannes Snellman Advokatbyrå, där hon haft ett antal olika uppdrag, men senast som Legal Assistant där hon avlastat juristerna administrativt. Hon kommer även från en gedigen gymnastikbakgrund, både som gymnast, tränare och styrelseledamot. Julia har utbildat sig inom gymnastiken upp till steg 2 nivå inom truppgymnastik och är idag verksam i Hammarbygymnasterna där hon tränar barn och ungdomar om totalt 72 tjejer i åldrarna 7-17 år. Hon är uppväxt med gymnastiken i Dalarna, där hon varit verksam som både barn- och ungdomsledare samt styrelsemedlem i Hedemora Gymnastiksällskap.

Sammantaget är vi väldigt glada för tillskottet till vår organisation och tror att vi och ni föreningar kommer få en värdefull resurs i Julia under hennes vikariat här hos oss.

Vi passade på att ställa tre snabba frågor till Julia om hur hon ser på sin roll hos oss:

Hur känns det att ha blivit erbjuden tjänsten som idrottskonsulent på GF Öst?

- Det känns oerhört roligt och inspirerande. Jag är verkligen glad över att ha blivit erbjuden den här tjänsten och ser jättemycket fram emot att få jobba på Gymnastikförbundet Öst det kommande året.

Vad ser du mest fram emot i rollen som idrottskonsulent på GF Öst?


- Jag ser fram emot väldigt mycket, allt! Det känns spännande att få jobba med mitt största intresse och att få vara en del av svensk gymnastiks fina utveckling samt att få ta del av nya utmaningar och förhoppningsvis vara med att utveckla Gymnastikförbundet Öst.

Vad anser du är dina styrkor i den här rollen och vad kan du tillföra i det fortsatta arbetet med att utveckla Svensk Gymnastik?

- Jag skulle säga att mina starkaste sidor är att jag gillar utmaningar, är lösningsorienterad och positiv. Gymnastiken har alltid varit en stor del av mitt liv och jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet som ledare och före detta gymnast till det fortsatta utvecklingsarbetet.

Vi hälsar Julia varmt välkommen till Gymnastikförbundet Öst och ser fram emot det kommande samarbetet!

Ni kommer att nå henne på följande kontaktuppgifter:
This is a mailto link.

Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved