Hoppa till sidans innehåll

Ny regional hemsida!

11 JUL 2017 15:00
Med nytt varumärke i form av Svensk Gymnastik, samt en uppdaterad logotyp och grafisk profil lanserar vi nu även en ny hemsida. Nationella förbundet lanserade sin hemsida för cirka en vecka sedan och nu följer vi efter med en regional version.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2017 15:45

Idag klär sig Gymnastikförbundet Öst i en ny kostym i form av en ny uppdaterad och efterlängtad hemsida som matchas mot vår nya grafiska profil. Vi hoppas att den nya sidan ska ge dig som besökare en mer lättnavigerad och informativ upplevelse oavsett vad syftet med ditt besök är.

Som vid alla stora lanseringar kan det smyga in sig lite barnsjukdomar och eventuella länkar som inte fungerar. Vi ber er ha överseende med detta och ni får gärna uppmärksamma oss på dessa felaktigheter om ni skulle stöta på dem på This is a mailto link.

Om ni är intresserade av att veta mer om den nya grafiska profilen kring Svensk Gymnastik och dess arbete kan ni läsa mer här.

Vi hoppas att du gillar det nya formatet och att du får en trevlig upplevelse av vår nya hemsida. Ta gärna en stund och bekanta dig med den nya strukturen.

Önskar en trevlig sommar!

Kristian Gunnarsson, Gymnastikförbundet Öst

Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved