Hoppa till sidans innehåll

Regionsordförande Stefan Agnvall har ordet

02 OKT 2019 09:16
Stefans reflektioner kring regionens arbete de senaste 6 månaderna.
  • Skapad: 02 OKT 2019 09:16

Hej!

Stefan AgnvallNu har jag agerat ordförande i GF Öst i drygt 6 månader och det har varit mycket att sätta sig in och att ta tag i. Hälften av ledamöterna i styrelsen är nya i sina roller och vi har börjat hitta formerna för hur vi vill arbeta i styrelsen och tillsammans med kansli och kommittéer. Jag har känt att vi behöver en nystart i hela regionen så att vi kan fokusera på att få ut så mycket gymnastik som möjligt för varje timme vi lägger ner för att få det bättre för oss alla.

Jag vill jobba för att vi kontinuerligt ser över hur vi samarbetar för att ständigt bli bättre. Vi kommer i styrelsen att jobba för att kansli, styrelse och kommittéer förbättrar hur vi jobbar tillsammans. Små steg har redan tagits i rätt riktning framförallt hur kansli och styrelse ska jobba bättre ihop.

Det är mycket positivt som hänt under min första tid som ordförande.

TTK Öst har startat upp igen i regionen, vilket är glädjande. De har rivstartat med att få igång regionstävlingarna som kommer att hjälpa till att säkerställa att trupper kan tävla på alla steg.

Hanna Grahn är nu fast anställd, som arbetar med utbildning och ekonomi. Styrelsen har valt att anställa Hanna på heltid. Dels för att täcka upp för Danielle Marand som nu är mammaledig. Danielle fick barn i början av augusti.

I juni hade vi en välbesökt sommarmiddag med alla förtroendevalda i regionen. Även om vi alla är engagerade i gymnastiken så är det svårt för oss att se vad som händer i alla discipliner. Alla kommittéer, revisorer, kansli, styrelse och valberedning fick berätta vad de gör, hur de arbetar och vilka utmaningar de står inför i sina arbeten. Det var ett bra samtal mellan alla och vi fick nya insikter i varandras vardag. Både skillnader och likheter identifierades. Mitt intryck var att vårt gemensamma arbete fick en energiinjektion. Vi kommer att vara starkare som rörelse om vi förstår och lär av varandra mellan alla våra gymnastikdiscipliner.

Det nya tillskottet Mälarhöjdens gymnastikhall har invigts och kommer att underlätta för föreningar i Stockholm stad att få träningstider i en hall anpassad för gymnastikträning i både trupp och artistisk gymnastik. Väldigt glädjande att den nu äntligen är på plats! I regionen kommer vi att fortsätta jobba för fler hallar då det fortfarande finns ett enormt behov. Med ett ökande medlemsantal så behöver vi fortsätta att uppvakta våra politiker med våra behov, så att de får en möjlighet att jobba för det.

Till helgen kommer gymnastik-Sverige att samlas på gymnastikforum i InfraCity. Jag kommer att vara på plats och ser gärna att du hälsar på mig och initierar ett samtal om hur du ser på vårt arbete i regionen!

Emvehå,

 

Stefan Agnvall
Ordförande, Gymnastikförbundet Öst

Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved