Hoppa till sidans innehåll

Regionstävlingar inom truppgymnastik

04 APR 2018 15:35
Information om regionstävlingar inom Gymnastikförbundet Öst
  • Skapad: 04 APR 2018 15:35

Varje region ska se till att Regionsfyran, -femman och -sexan anordnas under 2018.

Under nästa vecka (v. 15) så kommer vi i region Öst att annonsera hur detta kommer att gå till från och med hösten 2018. Vi har som målsättning att låta er föreningar stå som arrangörer av regiontävlingarna; en eller flera utav ovan nämnda tävlingar. Vi kommer att färdigställa PM, ansökningsförfarande för genomförande samt avtal mellan GF Öst och arrangörsföreningen. I PM:et kommer vi att noga redogöra för de ekonomiska förutsättningarna för att arrangera en tävling, där målsättningen är att dessa ska vara fördelaktiga för arrangörsföreningarna.

I slutet på april kommer vi även att annonsera organisationen kring regiontävlingar med syfte att kunna avlasta arrangörsföreningarna. En expertgrupp kommer att upprättas för att stötta i diverse frågor som kan uppstå. GF Öst kommer även att bistå med administrativt stöd såsom anmälan för lag och domare, utbetalning av domararvoden mm.

Redan nu vill vi flagga för er föreningar att se till att ni har tillgång till lokal/hall under hösten 2018. Vi rekommenderar att ni har kontakt med er respektive kommun för att göra preliminr hallbokning inför hösten så att ni inte missar möjligheten att vara en kandidat för att arrangera en regionstävling!

 

Skribent: Jonatan Petersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved