Hoppa till sidans innehåll

Tack för den här tiden Jonatan!

15 SEP 2020 10:48
Den 31 augusti arbetade vår idrottskonsulent Jonatan Petersson sin sista dag på GF Öst.
  • Skapad: 15 SEP 2020 10:48

I sviterna av Covid19 har Gymnastikförbundet Öst tvingats att dra ner på kostnader och däri dessvärre nödgats att säga upp en i personalstyrkan. Det är ett beslut som aldrig är roligt att ta, men den här pandemin och det här året påverkar oss mer än vad vi önskar.

Jonatan inledde sin anställning på regionen i projektform redan sommaren 2016. Många känner Jonatan som idrottskonsulenten som har arbetat i förbundets olika riktade projekt genom åren, ”vita fält” och ”utveckla och behålla”. Han har även under det senaste året arbetat mer med en övergripande föreningsutveckling och stödfunktion, många har då också fått lära känna Jonatan genom ett telefonsamtal eller ett föreningsbesök, eller genom någon av regionens alla mötesplatser.

Som alltid är det svårt att säga hej och tack till en vän och kollega, men vi är säkra på att Jonatan har framtiden för sig och som gammal SM-mästare i Tricking är vi säkra på att han kommer landa på fötterna igen inom kort.

Vi önskar Jonatan lycka till i sina framtida åtaganden och flaggar upp för er föreningar om ni är i behov av att anställa en idrottskonsulent med Jonatans kompetens i en nära framtid, så förmedlar vi gärna den kontakten.

Frågor som rör föreningsutveckling och föreningsstöd går fortsatt bra att rikta till oss på regionkontoret på This is a mailto link eller till någon av RF/SISUs idrottskonsulenter med ansvar för gymnastik, Sanna Nilsson (Stockholm) eller Annelie Blixt (Gotland).

Skribent: Kristian Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved