Hoppa till sidans innehåll

Danielle Marand - Idrottskonsulent


Idrottsbakgrund?

Som yngre höll jag på med flera olika idrotter, allt ifrån balett till karate. Min alldeles för korta gymnastikbakgrund fick jag när jag var med i Idlaflickorna. Det jag framför allt fastnade för var att glida runt på isen. Jag var länge aktiv på relativt hög nivå inom synkroniserad konståkning (tidigare kallat teamåkning). Efter avslutad skridskokarriär började jag som skridskotränare. Utförsåkning och yoga ligger mig även varmt om hjärtat.

Utbildningsbakgrund?

Jag har en kandidatexamen i ekonomi med inriktning sports management från Spanien, samt en kandidatexamen i idrott med inriktning tränarskap från GIH. Utöver dessa två utbildningar har jag läst kurser inom kommunikation, sälj, ledarskap, kost och hälsa samt en yogalärarutbildning.

Vad har du för roll på kansliet?

Jag arbetar som idrottskonsulent inom regionen. Sedan ett par veckor tillbaka är mitt fokusområde föreningsutveckling och ekonomi. Tidigare var mina huvudområden all utbildning och ekonomi.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Kontakten och samarbetet med våra föreningar. Det finns en enorm drivkraft ute hos våra föreningar, att få vara en del i det utvecklingsarbetet är enormt viktigt och fantastiskt roligt! Vi gör just nu en översyn och ett omtag kring stöd och service gentemot våra föreningar. Vi vill på bästa sätt kunna matcha och stötta i eventuella utmaningar och behov i verksamheten och/eller i arbetet mot framtida mål och visioner. Fr.o.m. hösten 2019 kommer vi även att genomföra föreningsbesök hos de föreningar som önskar besök från oss.

Vilken är den viktigaste frågan i GF Östs verksamhet just nu?

Att återupprätta en stark och långsiktig föreningskontakt samt tillgängligheten där både lokalfrågan och ledarfrågan har stort fokus. Vi behöver skapa förutsättningar för att gymnastiken ska vara tillgänglig för fler på fler platser.

Vad i din kyl kan du inte klara dig utan?

Frysta bär är ett måste. Just nu har jag dessutom enorma cravings på just frysta bär! Frysta som i att jag inte tinar dem innan jag äter dem. Hett tips! Som glass fast nyttigare.

Hur och var spenderar du din semester i sommar?

I början av augusti väntar vi tillökning och då går jag även på föräldraledighet, innan dess blir det enbart en kortare semester för att umgås lite extra med familj och vänner innan bebisen kommer.

Uppdaterad: 27 JUN 2019 15:09 Skribent: Hanna Grahn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved