Hoppa till sidans innehåll

Hanna Grahn - Idrottskonsulent


Vad brinner du för i ditt jobb?
Jag älskar att få jobba med gymnastik då det är ett kärt intresse som funnits i mitt liv sedan barnsben. Det är fint att kunna bidra till att fler barn får utöva gymnastik, och att få hjälpa deras fantastiska ledare med utbildning och kunskap. Framförallt är det väldigt roligt att arbeta med våra duktiga utbildare som är otroliga inspirationskällor allihop. Det är en fröjd att få diskutera och utveckla vår kursverksamhet tillsammans med dem!

Vilket är ditt starkaste gymnastikminne?
Mitt starkaste gymnastikminne är när jag var 10 år och nyligen börjat i en ny träningsgrupp. Vi skulle få åka på vår första riktiga tävling i truppgymnastik och äntligen få kliva i föreningens tävlingsdräkter och ha likadana inbakade flätor i håret. Vad resultatet blev har jag ingen aning om, men nervositeten och stoltheten är svår att glömma!

Vad gör du på ditt jobb?
Jag planerar och arrangerar regionens utbildningar med fokus på tävlingsdicipliner och ledarskap. Min roll handlar bland annat om att ha dialog med våra utbildare, lägga utbildningsplaneringen, att boka utbildningslokaler samt förse våra kursdeltagare med information och material. Jag ansvarar också, tillsammans med TTK Öst, för de regionala tävlingarna i truppgymnastik.

Vad har du för smultronställe i Sverige?
Jag spenderar traditionsenligt första semesterveckan varje år med en vandring i svenska fjällen. Kan varmt rekommendera att ta nattåget upp till Abisko och spendera några nätter i de makalöst vackra omgivningarna – det mäktigaste vyerna vi har i Sverige!

Uppdaterad: 18 JUN 2019 10:27 Skribent: Hanna Grahn
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved