Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan


Gymnastikförbundet Östs verksamhetsplan för 2019-2020

Observera att regionens årsmöte, den 24 mars 2019, uppdrog regionstyrelsen att även se över ett antal andra frågor som inte fanns representerade i Verksamhetsplanen initialt.

Årsmötet 2019 uppdrog åt GF Östs styrelse att också arbeta med;

  • att likt den manliga artistiska gymnastiken som har ett fördjupat samarbete med andra discipliner, att även den kvinnliga artistiska gymnastiken anammar ett sådant nätverk och samarbete.
  • problematiken i att behålla gymnaster även på högre nivåer kräver säker och bra tillgång till ändamålsenliga lokaler. Årsmötet uppdrar åt styrelsen att utreda möjligheterna inom ramen för projektet utveckla och behålla, att se över möjligheterna för att tillgängliggöra fler verksamhetstider för fler grupper som befinner sig på en hög nivå i verksamheten, men som inte har för avsikt att tävla.
  • att utgå från RFs riktlinjer om närhetsprinciper för träning i förhållande till tidfördelning i specialhallar som görs i Stockholms stad.

Vill du läsa mer om dessa uppdrag hänvisar vi till vårt senaste årsmötesprotokoll och § 11.

 

Uppdaterad: 24 APR 2018 09:23 Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved