Hoppa till sidans innehåll

Utveckla och behålla


Slutar era gymnaster för tidigt? Har ni en bra idé om en verksamhet som skulle få dem att stanna kvar, hitta tillbaka eller locka nya, men saknar tid och resurser att genomföra den? Grip då chansen att göra verklighet av drömmarna NU.

Projektet Utveckla & behålla handlar om att skapa rolig och utmanande verksamhet för barn, ungdomar och unga vuxna (13 - 25 år) som vill träna utan traditionella tävlingsinslag.

För att hjälpa er föreningar skapa sådan verksamhet erbjuder GF Öst praktiskt och operativt stöd - utifrån era idéer och behov! Det kan t ex handla om att hitta en bra verksamhet, skapa en verksamhetsplan, hitta lokaler, marknadsföra verksamheten eller stöd i att utbilda och tillsätta ledare. GF Öst erbjuder arbetskraft för att förverkliga er verksamhetsidé, och vi står för kostnaderna!

Vi söker i första hand två föreningar där vi arbetar "från ax till limpa", från idé till full verksamhet, men har även målsättningen att stötta er föreningar som söker stöd för mindre insatser. 

Riktlinjer och ytterligare information

Ansök här 
    Sista ansökningsdatum: 18 februari 2018

Besked och vidare dialog med sökande föreningar sker senast i slutet av februari 2018. Stödet implementeras med start i mars 2018. Slutdatum kan variera beroende på de beviljade föreningarnas behov. Målet är dock att respektive förenings verksamhet startas upp och förankras under hösten 2018.

Frågor eller funderingar? Hör av er till vår idrottskonsulent Jonatan Petersson på 08-627 40 48 eller This is a mailto link

Uppdaterad: 16 JAN 2018 14:36 Skribent: Kristian Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved