Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kristian Gunnarsson

Anställd i förening - 14 maj 2019


Gymnastikförbundet Öst kansli vill gärna träffa er föreningsrepresentanter som är anställda ute i en förening, som kanslist, konsulent, verksamhetsansvarig eller sportchef. Tanken är att dessa mötesplatser ska bidra till en gemensam träffpunkt för att kunna bygga nätverk och samverkan över föreningsgränserna, men även ge oss som region en möjlighet att träffa alla er som arbetar med Svensk Gymnastik på en daglig basis.

Vid vårens träff vill vi fokusera på frågor som rör det nya utbildningssystemet som nu tas fram nationellt och informera er om förutsättningarna för detta. Vi på regionen vill också ta pulsen på ett antal frågor för att kunna avgöra att vi arbetar på rätt sätt och att vi prioriterar rätt verksamhetsfrågor. Slutligen vill vi ha en process kring begreppet arbetsmiljö och rättigheter, då detta kan vara ett svårnavigerat fält som anställd ute i en förening. Vi vet kanske inte alltid vilka skyldigheter våra arbetsgivare har och vilka krav vi som arbetstagare kan ställa på vår arbetsgivare – oavsett stort eller litet kansli.

Vi bjuder på Världsmästarfrukost! Gymnastikförbundets egna Calle Myrsell vann världsmästartiteln i grötkokning i Skottland 2018. Kom och åtnjut världens bästa havregrynsgröt med oss. Calle behöver dessutom öva, eftersom han ska försvara världsmästartiteln igen i oktober 2019.

AGENDA

08:00 – 08:30
Frukost med Världsmästaren i grötkokning – Calle Myrsell

08:30 – 09:00
Välkommen och information från Gymnastikförbundet Öst

09:00 – 10:00
Information om pågående arbete med förbundets utbildningsrevision Anna Karlgård, projektledare på nationella kansliet informerar

10:00 – 12:00
Arbetsmiljö och rättigheter som anställd – arbetet i en förening kan ofta vara ensamt där rättigheter och regelverk är svåra att tyda. Processledare Kim Rehnfeldt från SISU Idrottsutbildarna i Stockholm genomför en utbildning och process kring ämnet.

NÄR?
Tisdagen den 14 maj 2019 klockan 08:00 – 12:00

VAR?
Idrottens Hus Skanstull, Skansbrogatan 7, Stockholm

FÖR VEM?
Anställda i regionens föreningar

ANMÄLAN?
http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1249247 senast fredagen den 10 maj

FRÅGOR?
Frågor kring agenda eller mötesplatsen kan ställas till Kristian Gunnarsson This is a mailto link

Uppdaterad: 06 MAJ 2019 11:19 Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved