Hoppa till sidans innehåll

Mötesplatser i region Öst


Här återfinner ni en kalender med inplanerade regionala mötesplatser framöver, fysiska och digitala möten, samt material från tidigare arrangemang.

Har ni önskemål på ämnen som ni vill att vi skapar mötesplatser kring är ni välkomna att kontakta oss på This is a mailto link

Kommande mötesplatser


22 feb 2021 - Föreningsforum Covid-19 (Uppföljningsmöte)
Coronapandemin har påverkat alla våra föreningar med bland annat inställda träningar, anpassad verksamhet och inställda arrangemang. Gymnastikförbundet Öst (GF Öst) träffade flera av er vid två tillfällen föregående år för att diskutera tankar och utmaningar kring verksamheten. Nu har vi en vår med nya utmaningar och GF Öst vill nu bjuda in föreningsstyrelserna till ett uppföljningsmöte.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan


2021 - Friståendekonvent (Genomförande senare i relation till Covid-19 restriktioner)
GF Öst och Sistep bjuder in till två inspirationsutbildningar inom Fristående; "Smarta friståenden i övergångsfasen" samt "Bygg ditt fristående och maxa dina friståendeträningar".
Mer info och anmälan kommer längre fram


Genomförda mötesplatser


25 nov 2020 - Anställd i förening
Höstens mötesplats tar sin utgångspunkt i utbildningsfrågorna. Vad händer inom förbundets utbildningsrevision och vad behöver vi i föreningen göra för att anpassa oss till det nya formatet? Konverteringsnycklar – vad händer med mina gamla licenser inom trupp och hur översätts de till det nya systemet? Vi vill trygga er i de frågorna och delge vad som gäller när väl vårterminen kör igång. Därtill kommer vi även delge information från Gymnastikförbundet Öst hur genomförandet, förutsättningarna och utbildningspaketeringen ser ut för 2021.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan


21 okt 2020 - Föreningsforum Covid-19 (Uppföljningsmöte)
Coronapandemin har påverkat alla våra föreningar sedan mars månad i år med bland annat inställda träningar, anpassad verksamhet och inställda arrangemang. Gymnastikförbundet Öst (GF Öst) träffade flera av er föreningsstyrelser i juni för att diskutera tankar och utmaningar kring höstens verksamhet. Nu har vi kommit igång med höstens träningar och GF Öst vill nu bjuda in föreningsstyrelserna till ett uppföljningsmöte.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan


22 sep 2020 - Prestationsinriktade föreningsmiljöer
Information och mötesplats om stödmaterialet "Prestationsinriktade föreningsmiljöer", som syftar till att stötta er förening i att skapa en hållbar och utvecklande tränings- och tävlingsmiljö där varje individ ges möjlighet att, efter egna förutsättningar och mål, utvecklas i sin takt mot en önskad nivå.
Ta del av den inspelade mötesplatsen i efterhand:
🠚 Videomaterial från mötesplatsen
🠚 Prestationsinriktade föreningsmiljöer (Förbundets plattform och material)
🠚 RF/SISU Stockholms presentation (PDF)


17 jun 2020 - Föreningsforum Covid-19
Coronapandemin har påverkat alla våra föreningar. Vad händer i höst? Hur planerar vi för verksamheten framåt utan att veta hur pandemin kommer att utveckla sig? Ta möjligheten att prata ihop dig med andra styrelser och dela idéer och erfarenheter!
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan


10 jun 2020 - Krishantering
Har din förening en uppdaterad krishanteringsplan? Här får du möjligheten att få ta del av vad en kris kan innebära och vad som är viktigt för föreningen att tänka på. Vi pratar också om själva utformningen av en plan för krishantering.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan


28 maj 2020 - Barnkonventionen
Barnkonventionen blev lag den 1 januari 2020, men vad innebär den egentligen för oss som gymnastikföreningar? Med hjälp av en expertpanel hjälper vi er att reda ut era frågeställningar.
Ta del av den inspelade mötesplatsen i efterhand:
🠚 Youtube - Inspelning av mötesplats Barnkonventionen
🠚 Helen Alpstigs presentation (PDF)
🠚 Youtube - GF Östs introduktionsvideo om Barnkonventionen


16 april 2020 - NPF-föreläsning
"Träna barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar". Vänder sig till dig som vill stärka ditt ledarskap för att kunna inkludera fler inom svensk idrott.
Ta del av den inspelade föreläsningen i efterhand:
🠚 Youtube - Inspelning av NPF-föreläsning


10 okt 2019 april - Ny i förening
Träffen syftade till att ge grundläggande och bred information om föreningslära och Svensk Gymnastik inom region Öst.
Presentationer från träffen 10 okt 2019:
🠚 GF Öst - Organisation, föreningsstöd mm
🠚 Kim Rehnfeldt, SISU - Föreningslära


29 jan 2019 - Anläggningar och opinion
"Föreningsforum på temat anläggningar, opinionsbildning mot kommun och gymnastiken som samhällsaktör med Sandro Wennberg, VD på Influera PR och Kommunikation och Daniel Glimvert, anläggningsansvarig på Gymnastikförbundet nationellt." 
🠚  Ta del av presentationen från föreningsträffen här.

Uppdaterad: 28 MAJ 2020 08:52 Skribent: Kristian Gunnarsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved