Hoppa till sidans innehåll

Översikt Mötesplatser


Här återfinner ni en kalender med inplanerade regionala mötesplatser framöver, samt material från tidigare arrangemang. Har ni önskemål på ämnen som ni vill att vi skapar mötesplatser kring är ni välkomna att kontakta oss på This is a mailto link

16 april - NPF-föreläsning
"Träna barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar". Vänder sig till dig som vill stärka ditt ledarskap för att kunna inkludera fler inom svensk idrott.
Ta del av den inspelade föreläsningen i efterhand:
🠚 Youtube - Inspelning av NPF-föreläsning

28 maj - Barnkonventionen
Barnkonventionen blev lag den 1 januari 2020, men vad innebär den egentligen för oss som gymnastikföreningar? Med hjälp av en expertpanel hjälper vi er att reda ut era frågeställningar.
Ta del av den inspelade mötesplatsen i efterhand:
🠚 Youtube - Inspelning av mötesplats Barnkonventionen
🠚 Helen Alpstigs presentation (PDF)
🠚 Youtube - GF Östs introduktionsvideo om Barnkonventionen

10 jun - Krishantering
Har din förening en uppdaterad krishanteringsplan? Här får du möjligheten att få ta del av vad en kris kan innebära och vad som är viktigt för föreningen att tänka på. Vi pratar också om själva utformningen av en plan för krishantering.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan

17 jun - Föreningsforum Covid-19
Coronapandemin har påverkat alla våra föreningar. Vad händer i höst? Hur planerar vi för verksamheten framåt utan att veta hur pandemin kommer att utveckla sig? Ta möjligheten att prata ihop dig med andra styrelser och dela idéer och erfarenheter!
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan

12 sep - Friståendekonvent
GF Öst och Sistep bjuder in till två inspirationsutbildningar inom Fristående; "Smarta friståenden i övergångsfasen" samt "Bygg ditt fristående och maxa dina friståendeträningar".
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan

22 sep - Prestationsinriktade föreningsmiljöer
Information och mötesplats om stödmaterialet "Prestationsinriktade föreningsmiljöer", som syftar till att stötta er förening i att skapa en hållbar och utvecklande tränings- och tävlingsmiljö där varje individ ges möjlighet att, efter egna förutsättningar och mål, utvecklas i sin takt mot en önskad nivå.
Mer info och anmälan:
🠚 Ladda ner inbjudan

Kommande mötesplatser
Till hösten har vi en rad mötesplatser som kommer att informeras om på denna sida löpande samt via mail och sociala medier. Dessa har bland annat följande ämnen och teman:
🠚 Anläggningsfrågor
🠚 Skapa trygga idrottsmiljöer
🠚 Grundläggande föreningskunskap
🠚 Konvent multigymnastik/gruppträning

Uppdaterad: 28 MAJ 2020 08:52 Skribent: Jonatan Petersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved