Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kristian Gunnarsson

Extra årsmöte 2020 - Digitalt möte


Utifrån nuvarande samhällssituation och spridningen av Coronaviruset fick vi ställa in vårt extra årsmöte den 22 mars. Men vi vill tro att inget ont som inte för något gott med sig.

Vi har beslutat att för första gången genomföra årsmötet digitalt.

Vårt extra årsmöte äger rum med anledning av att Gymnastikförbundet Öst förändrade sina stadgar under 2019 och bytte till tvååriga verksamhetsperioder och behöver komplettera med ett extra årsmöte för att vår valberedning i regionen ska kunna hamna rätt i beslutade mandatperioder för regionens styrelseledamöter. Vi utlyser således årsmötet på nytt och har därmed valt att skala ner årsmötet till att endast hantera årsmötespunkterna.

NÄR
Onsdagen den 15 april klockan 18:00

VAR OCH HUR
Mötet kommer att genomföras digitalt via plattformen Microsoft Teams. 

FÖRBEREDELSER OCH ANMÄLAN
För att kunna genomföra detta digitala årsmöte behöver vi följande uppgifter från er föreningar, representanter och ombud i ett tidigt skede:

  1. Fullmakt för ombud (se nedan under handlingar) behöver föreningens ordförande fylla i och underteckna enligt givna instruktioner, samt antingen scanna eller fotografera och skicka till This is a mailto link. Senast 8 april.

  2. Anmäl dig till årsmötet på nedan länk och tillhandahåll samtliga uppgifter som efterfrågas. Om du avser vara ombud behöver du förhålla dig till punkt 1 och anmäla dig innan den 8 april. Önskar du endast anmäla dig som representant och inte röstberättigat ombud, finns det en större flexibilitet till efteranmälan genom att mejla oss på This is a mailto link efter den 8 april. Bekräftelse ges då den 14 april på din anmälan med anledning av påsken.

    Anmäl dig här:
    https://response.questback.com/gymnastikfrbundetst/vbaabqgdth

GENOMFÖRANDE
Inför årsmötet kommer du som anmäld få instruktioner på hur du ansluter till vårt digitala årsmöte, samt hur mötesrutinen kommer se ut, men vi ber dig redan nu avsätta tiden 17:30-19:00 onsdagen den 15 april.

Instruktioner kommer ut efter sista anmälningsdatum den 8 april. För efteranmälda kommer ett extra utskick den 14 april.

PS. Om föreningen eller du som ombud har för avsikt att föreslå en person till GF Östs regionstyrelse som ej är framskriven i valberedningens förslag, ska denne vara vidtalad inför mötet. Den vidtalade får då med fördel gärna också vara med som representant på vårt digitala årsmöte för vidare presentation, alternativ att den som nominerar har förberett ett presentationsunderlag för övriga mötesdeltagare inför årsmötet.

Vi hälsar er varmt välkomna till vårt digitala extra årsmöte och emotser era anmälningar och fullmakter innan den 8 april!

HANDLINGAR TILL DET EXTRA ÅRSMÖTET

För frågor gällande årsmötet kontakta This is a mailto link

Uppdaterad: 31 MAR 2020 18:14 Skribent: Kristian Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved