Hoppa till sidans innehåll

Arrangemang och utbildningar


Varje år fördelas arrangemang mellan idrotter i samråd med Idrottsförvaltningens bokningsenhet. Nedan ser ni beslutade och fastställda arrangemang för säsongen 2020-2021 i Stockholm stads specialhallar.

OBS! Nedan lista är en fastställd grundplan, eventuella tillkommande arrangemang syns därmed inte i denna sammanställningen och ni som förening behöver då stämma av eventuella tillägg och bokningar i Stockholm stads bokningssystem Interbook för att få dagsaktuell information.

Arrangemangslista 2021-2022 för Engelbrekts-, Enskede-, Mälarhöjds- och Åkeshovshallen.

Tillkommande arrangemang som en förening önskar boka in behöver förankras med upprättade tidsfördelningsgrupper som handhar rutinen med träningstider, lovtider och arrangemang i hallarna.

Kontaktuppgifter kommer inom kort!

Viss träning går att genomföra paralellt med förbundets utbildningar, men utbildning har företräde på redskapen och musik får ej spelas. Kontakta oss på förbundet om ni är osäkra på förutsättningarna vid genomförandet av våra utbildningsarrangemang.

OBS! Med tanke på coronaviruset kan nedanstående inplanerade arrangemang eventuellt förändras. Säkerställ i Interbook vad som gäller för respektive datum.

Uppdaterad: 05 JUN 2019 13:41 Skribent: Kristian Gunnarsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved