Hoppa till sidans innehåll

EUROGYM 2020


VILL DU VARA MED PÅ EN AV VÄRLDENS STÖRSTA GYMNASTIKFESTER FÖR UNGDOMAR KOMMANDE ÅR?

Efter succén i Helsingborg på EUROGYM 2014 tar Gymnastikförbundet Öst nu upp satsningen igen. En regional masstrupp bestående av killar i åldrarna 12-18 år till EUROGYM 2020 på Island.

Nu söker vi i region Öst er gymnastikföreningar som har verksamma killar i åldern 12-18 år, som tillsammans över föreningsgränserna är intresserade av att skapa ett gemensamt uppvisningsprogram. Tillsammans med föreningstränare och regionalt utsedda ledare gör vi ett uppvisningsprogram till EUROGYM 2020, men som också skulle kunna användas vid flertalet andra arrangemnag i regionen.

Inför själva uppvisningarna på Island kommer vi skapa gemensamma träningstillfällen regionalt, i syfte att lära känna varandra men också för att öva in det uppvisningsprogram som vi gemensamt ska utföra.

Ni som grupp gillar att vara kreativa, visa upp er och ta er an utmaningar och att dela dessa tillsammans med andra med stor passion för gymnastiken. Ni skapar ett uppvisningsprogram på 4-6 minuter.

Eurogym går den 12-16 juli 2020 i Reykjavik, Island.

Preliminär kostnad för deltagande är 700-800 EUR.
Priset inkluderar resa tur och retur till Island samt registreringskostnad till EUROGYM, som innefattar uppvisningar, workshops, boende och mat under samtliga dagar.

Din förening är välkommen på informationsträff gällande EUROGYM 2020 och Stockholm Mass Squad den 3 september klockan 18:00-20:00 på Idrottens Hus, Skanstull. (Skansbrogatan 7. Tunnelbana Skanstull)

Anmälan via följande länk: https://response.questback.com/gymnastikfrbundetst/eurogym2020

Även ni föreningar som inte vill delta i regionens masstrupp för killar är också välkomna för att höra mer om evenemanget och vilka möjligheter ni som förening själva har att anordna en uppvisningsresa tillsammans med andra intresserade från regionen.

Ladda ner information och inbjudan som en pdf här.

Uppdaterad: 14 FEB 2019 10:37

Postadress:
Gymnastikförbundet Öst
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274047
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved