Hoppa till sidans innehåll

Årets Ledare i Syd 2019

08 APR 2020 11:40
Stort grattis Patrick Dahl till utmärkelsen Årets ledare i Syd och ett stipendium på 5000:-! Du blir nu Syds nominering till Gymnastikförbundet.
  • Skapad: 08 APR 2020 11:40

Patrick är sedan sommaren 2018 100% anställd i Malmöklubben GK Motus Salto.

Patrick är en enorm glädjespridare till alla i sin omgivning. All hans viljekraft och framåtanda imponerar ständigt på oss alla. Han sprider alltid massor med energi, en energi som har stor tendens till att smitta av sig till såväl tränarkollegor som gymnaster i alla olika åldrar. Han får i princip alla lätt till ett leende.

Patrick kommer förberedd till sina träningar och är duktig på att ”teama” ihop sig med sina tränarkollegor. Han strävar hela tiden framåt och pushar väldigt bra för att hjälpa alla sina gymnaster framåt i sin utveckling. Med t.ex. en ny station/övning/styrkepass är han duktig på att få alla intresserade och taggade. Då Patrick står vid redskapet och coachar eller passar känner man sig som gymnast alltid trygg.

Ser alla – man behöver inte vara världens mest motiverade gymnast alltid eller träna på högsta landslagsnivå för att bli sedd hos Patrick. Han uppmärksammar alla i sin grupp, anpassar alltid efter gymnasternas olika nivåer, ger ”credd” och feedback till alla i ledet, glömmer inte bort dem som är skadade och tvingas vara vid sidan om utan är grym på att se ALLA. Dessutom ser han ofta ifall någon är lite låg eller nere, frågar gärna hur det är och erbjuder sig att lyssna/prata ifall det önskas men framförallt är han bra på att höja någon då det behövs.

Vad som avslutningsvis måste nämnas är det fantastiska gympaår Patrick nyligen haft, under 2019. Han har stått som ledare för många lags framgångar och har kammat hem ett rikstvåan-brons, ett rikstvåan-guld, ett JSM-guld, ett SM-brons, ett SM-guld, ett NM-guld m.m.

Skribent: Christel Attermalm
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved