Hoppa till sidans innehåll

Utbildningar hösten 2020

15 AUG 2020 15:34
Nu har det tagits beslut om höstens utbildningar och det kommer att bli en del digitala och en del fysiska.
  • Uppdaterad: 15 AUG 2020 15:34

Digitala utbildningar
Följande utbildningar kommer under hösten enbart vara digitala; Baskurs träning och tävling, Trupp Basic, Trampett Steg 1, Tumbling Steg 1 samt Teori steg 1,2 och 3.

Anmäl
Vi uppmanar er alla att, trots att det är trist och inte alls så stimulerande, anmäla era ledare till de digitala utbildningar så att de inte står utan utbildningar och licenser. Det är en del som hoppat av sommarens och augustis utbildningar i hopp om att de skulle bli fysiska men nu när vi har fått klart besked om att det fortfarande kommer att vara digitala så är det ingen mening med att vänta.

Föreningsutbildning
Skulle det vara så att ni har 10 ledare eller fler som behöver en utbildning av de som är digitala så är det tillåtet att hålla en föreningskurs även bland de digitala utbildningarna. (Baskurs träning och tävling, Trupp Basic, Trampett Steg 1 och Tumbling Steg 1). På dessa utbildningar får det endast vara föreningens egna ledare samt för föreningar som tränar i samma hall.

Sista anmälningsdag
Flera av utbildningarna i september har redan nu haft en sista anmälningsdag men vi kommer att ändra denna så att ni har möjlighet att anmäla er framöver. Det är dock klokt att anmäla så snart som möjligt så att era ledare säkert får en plats och (på några utbildningar) så att kursen säkert blir av.

 

Skribent: Christel Attermalm
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved