Hoppa till sidans innehåll

Om oss


Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med föreningar över hela landet. Gymnastikförbundet Syd är en utav åtta regioner i Gymnastikförbundet och bildades 19 mars 1910. Gymnastikförbundets Syds kansli finns på den egna anläggning Lingvallen i Skälderviken, Ängelholm.

Svensk Gymnastik - rörelse hela livet
Vår verksamhetsidé är: Svensk Gymnastik har många ansikten. Rolig och lekfull träning i ständigt nya former. Tävlingsutmaningar för dem som vill mer. Olika men ändå lika - den egna kroppens rörelser i centrum. God hälsa och välbefinnande genom rörelse, gemenskap och personlig utveckling - det är Svensk Gymnastik. Hos oss är alla välkomna.

Verksamheter
Gymnastikförbundet Syd har aktiva kommittéer för bredd- och tävlingsverksamhet som alla arbetar med utveckling av sina respektive verksamhet/disciplin.

Utbildning och Läger
Gymnastikförbundet Syd anordnar under hela året utbildningar och inspirationsdagar, både för bredd- och för tävlingsledare. Dessutom anordnas under hela året en mängd olika läger och tillsammans med Barkåkra församling har vi konfirmationsläger för gympafantaster! Lingvallen används även till föreningsläger, konferenser, lägerskolor, kick offer, vandrarhemsboende och stuguthyrning.

Uppdaterad: 28 APR 2017 08:35 Skribent: Liselotte Lindahl
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Syd
Lingvägen 19
262 61 Ängelholm

Kontakt:
Tel: 043120107
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved