Hoppa till sidans innehåll

För dig som börjar gymnasiet nästa år!

12 OKT 2020 10:53
Sista ansökningsdag för dig som vill gå en Nationell Idrottsutbildning för truppgymnaster är den 1 december 2020. NIU-utbildningen vänder sig till dig som vill göra en elitidrottssatsning och kombinera den med fullvärdiga gymnasiestudier.
  • Uppdaterad: 09 APR 2018 11:08

Karlskrona
Sedan hösten 2015 har Gymnastikförbundet Sydost en av landets 13 godkända NIU-skolor för truppgymnaster. Den nationella idrottsutbildningen ligger i Karlskrona och har startats av Svenska Gymnastikförbundet i samarbete med Karlskronas kommunala gymnasieskolor och Karlskrona Gymnastikförening.

Klicka för mer information om NIU-verksamheten och kursutbudet

Nationellt godkänd idrottsutbildning - NIU

https://www.karlskronagf.se/sida/?ID=118101

Vid frågor kontakta: Ola Gralvik på This is a mailto link eller via tel 076-1890444

Växjö
Bor man i närheten av Växjö finns det även möjlighet kombinera studier med gymnastik på Växjö Fria Gymnasium (har lokal gymnastikprofil).
Det betyder att du som tränar truppgymnastik nu har möjlighet att kombinera din idrott med dina studier och få ut det bästa av båda världar. Växjö Fria Gymnasium samarbetar med Dackegymnasterna för att du som gymnast ska få tränas av utbildade och professionella instruktörer.
Skolans läge vid Arenastaden ger dig utmärkta förutsättningar för att du ska kunna kombinera studierna med din idrott på bästa sätt!
Läs mer här

Vid frågor kontakta: Tobias Björn This is a mailto link 

Skribent: Anna Jedhammar
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Sydost
Box 3098
350 33 Växjö

Besöksadress:
Hejargatan 7
350 33 Växjö

Kontakt:
Tel: 047021313
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved