Hoppa till sidans innehåll

Inspirationsdag med Jose Nuñez

13 JUN 2019 08:01
Välkommen på träningsinspiration söndagen den 10 november i Växjö. Vill du lära dig mer om träning och få ny och rolig kunskap och inspiration som ledare och idrottsutövare? Denna dagen utlovar massor med träningsglädje!
  • Uppdaterad: 13 JUN 2019 11:01

Om Jose Nuñez

Jose använder ett nyfiket resonemang som utmanar de traditionella tankarna vi har inom träning i syfte att skapa med lust, kreativitet och sundare hållbarhet kring begreppet träning. Han utbildar tränare över hela landet och hjälper alla, från poliser till motionärer att bli starkare än vad de vågat drömma om - och ha kul på vägen dit.

Jose utvecklar också träningskoncept som riktar sig mot grupper. Hans egna framtagna koncept heter Moveoo och bygger på Joses träning och livsfilosofi. Moveoo finns runt om i hela landet bland både utbildade tränare och på olika träningsanläggningar. Ordet Moveo kommer från latin och betyder ungefär- skapa rörelse.

Jose har medverkat i ett flertal tv-program där han anlitas som innovativ träningsexpert. Han skriver regelbundet i olika träningstidningar och har gjort ett flertal böcker och träningsfilmer. Jose jobbar efter mottot: träningen blir inte bättre än vad du gör den, se till att göra den bra.

Skribent: Emma Ahlstrand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Sydost
Box 3098
350 33 Växjö

Besöksadress:
Hejargatan 7
350 33 Växjö

Kontakt:
Tel: 047021313
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Scandic