Hoppa till sidans innehåll

Uppstart av fysiska kurstillfällen och fortsatt digitala kurser under coronapandemin!

13 AUG 2020 13:51
Gymnastikförbundet har beslutat att de kurser som gjorts om till digitala under VT20 fortsatt genomförs digitalt (Gymnastikens baskurs – träning och tävling, Teori steg 1-3, Truppgymnastik Basic, Trampett steg 1, Tumbling steg 1).
  • Uppdaterad: 13 AUG 2020 13:51

Övriga kurser genomförs i fysisk form med tydliga restriktioner. Då kan vi möjliggöra den så viktiga utbildningsverksamheten för våra ledare och tränare och ändå fortsätta bidra till minskad smittspridning. Detta går i linje med de riktlinjer som RF skickat ut till distrikten och hur andra stora förbund hanterar frågan inför hösten 2020.

Trots detta beslut är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt att påminna oss själva om att Folkhälsomyndigheten inte ändrat något i sina rekommendationer eller allmänna råd sedan innan sommaren och att det är viktigt att vi håller i och håller ut i att tänka kreativt kring hur träning och aktivitet kan bedrivas med anpassningar som gör att dessa rekommendationer följs.

Skribent: Anna Sundström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Sydost
Box 3098
350 33 Växjö

Besöksadress:
Hejargatan 7
350 33 Växjö

Kontakt:
Tel: 047021313
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved