Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Gymnastikförbundet


Nu är det klart att Lillsveds Idrottsfolkhögskola har förnyat sin internationella licens från EuropeActive för deras hälsocoacher och personliga tränare.
 
Vi vill uppmärksamma olika personer inom Gymnastikförbundet och Svensk Gymnastik där vi synliggör några prioriterade områden och roller genom att ställa fem snabba frågor till dem.
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för februari månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
Många föreningar har drabbats ekonomiskt på grund av Covid-19. De har haft möjlighet att söka kompensationsstöd och nu är RF klara med fördelningen för det fjärde kvartalet 2020.
 
Sverige står nu inför en möjlig tredje våg av smittspridning och smittspridningskurvan har börjat vända uppåt. Det finns indikationer på att smittspridningen inom idrottsrörelsen har ökat, framför allt inom elitidrotten.
 
Webbinariet är riktat till dig som leder Alla kan gympa grupper.
 
Under förra årets utmaning gjordes 42 321 kullerbyttor, låt oss hjälpas åt att slå det!
 

333 är dagens siffra!

(2021-02-19 18:07)
Läs GS Pelle Malmborgs reflektion kring talet 333 och hur det har påverkat verksamheten inom Svensk Gymnastik. Trevlig helg!
 
Med start under våren 2021 har Gymnastikförbundet rekryterat en förbundsläkare som tillsammans med vår medicinska koordinator och supportteam utgör en samlad kompetens inom det medicinska stödområdet både för förening och landslag.
 
Vi vill passa på att påminna alla medlemsföreningar om att skicka er årsrapport för perioden 1 jan - 31 dec 2020 till Gymnastikförbundet.
 
Utifrån ett gemensamt beslut mellan de nordiska länderna kommer JNM i kvinnlig och manlig artistisk gymnastik bli en digital tävling som genomförs 22-23 maj.
 
Nu läggs planeringen för kommande internationella tävlingar i truppgymnastik. Med ett inställt NM sätts fokus 2021 på EM och JEM i Portugal i december.
 

Nu blickar vi framåt!

(2021-02-05 16:46)
Nedan kan du läsa GS Pelle Malmborgs fredagshälsning. Trevlig helg på er!
 

Fler får börja träna!

(2021-02-04 16:29)
Uppdaterad 6 februari: I torsdags kom regeringen med det glädjande beskedet att barn och unga födda 2002 eller senare får börja träna igen från och med den 6 februari.
 
Det första världsmästerskapet i parkour som organiseras av International Gymnastics Federation (FIG) har nu skutits upp en andra gång på grund av coronapandemin.
 

Postadress:
Gymnastikförbundet Sydost
Box 3098
350 33 Växjö

Besöksadress:
Hejargatan 7
350 33 Växjö

Kontakt:
Tel: 047021313
E-post: sydost@gymnastik.se

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved