Hoppa till sidans innehåll

Inför din utbildning


Kallelser och Utvärderingar
Samtliga kallelser till utbildningar sker per mail till våra utbildningsdeltagare. Det är därmed av ytterst stor vikt att epostadressen till deltagaren noteras rätt vid anmälningsförfarandet. Visst deltagarmaterial skickas ut via post, se därför till att adress vid din anmälan stämmer. Utvärdering kommer även den att skickas ut per mail till deltagaren i anslutning till utbildningen. 

Försäkringsregler vid deltagande på utbildningar i Gymnastikförbundets regi
Som ledare i en gymnastikförening är du försäkrad i Riksidrottsförbundets Grundförsäkring på alla utbildningstillfällen som genomförs av gymnastikutbildarna. Deltagare som icke är medlemmar i någon gymnastikförening har själva ansvar att se till att de har en försäkring som täcker aktiviteten under kurstillfället.

Demogymnaster till utbildningar
Till flertalet av våra stegutbildningar kopplat till tävlingsinriktningarna kan det behövas att du som deltagare alternativt din förening ser till att du tar med dig minst en demogymnast per utbildningsdag så att utbildningen kan genomföras på bästa sätt.

En förening har även möjlighet att tillhandahålla exempelvis en hel trupp som demogymnaster mot en ersättning. Ta gärna kontakt med det regionala kansliet för mer information om detta förfarande.
Om ni inte har möjlighet att tillhandahålla demogymnaster ber vi er meddela detta i god tid till Gymnastikförbundet Uppsvenska: This is a mailto link

Reservation för förändringar

Vi reserverar oss för att utbildingar kan komma att ställas in, ändra plats eller datum. 

En utbilding kommer garanterat att bli av när kallelse har gått ut. Vid osäkerhet om en utbildning går eller inte hör av er till kansliet. 

 

Uppdaterad: 13 APR 2018 16:23 Skribent: Ebba Folkeson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Uppsvenska
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618231460
E-post: uppsvenska@gymnastik...

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved