Hoppa till sidans innehåll

Årets ledare och Årets förening 2021

21 MAR 2022 11:32
Nu kan vi äntligen meddela vilka som har vunnit utmärkelserna: Årets ledare och Årets förening 2021! Här kan du också se alla nominerade!
  • Uppdaterad: 21 MAR 2022 11:32

Under årsmötet den 19 mars kunde vi äntligen meddela vilka som har vunnit utmärkelserna Årets ledare och Årets förening i GF Uppsvenska 2021! Det är två väldigt värdiga vinnare! 

ÅRETS LEDARE:

Nominering:

"Det här är en ledare som alltid har barnperspektivet i fokus vare sig det gäller planering och genomförande av träningstillfällen eller om det handlar om utvecklingsarbete i föreningen. Hon har en lång erfarenhet som barn- och ungdomsledare och har en speciell förmåga att se alla barn och unga på träningarna, oavsett om gruppen är liten eller stor. Hon stöttar och peppar gymnasterna utifrån deras individuella behov.

Hon är ledaren som fixar och pysslar med det där lilla extra, t.ex. skriver månadsbrevet till de äldre gymnasterna, planerar och genomför roliga tema-träningar och ser till att ALLA barn- och ungdomsgrupper i föreningen får mysiga terminsavslutningar. Hon bjuder på sig själv och delar mer än gärna med sig av sin kunskap till övriga ledare och intresserade föräldrar. Hon är eldsjälen personifierad och förtjänar att lyftas som ledare i Edsbyns gymnastikförening.

Just nu är hon ledare för grupperna barngympan 2-3 år, truppgymnastik 5 år, truppgymnastik 6 år och truppgymnastik 11-16 år"

Therese får en check på 5000kr till ett gymparelaterat evenemang!

Samtliga nominerade ledare 2021: 

Gefle GF - Caroline Öberg

SMGK - Cassandra Holm 

SMGK - Catarina Mossberg 

Håbogymnasterna - Ebba Aldentorp 

GF Uppsalaflickorna - Hannah Forsberg  

GF Uppsala flickorna - Helena Lundström  

Söderhamnsgympan - Jenna Eriksson 

Hudikgympan - Julia Rahm 

GF Uppsalaflickorna - Katarina Jönsson Söderberg  

GF Uppsalaflickorna - Katarina Stelander 

SMGK - Lena Karlsson 

Edsbyns gymnastikförening - Lindvi Forsberg 

Söderhamnsgympan- Lotta Zetterström 

SMGK - Maja Carlsson 

Söderhamnsgympan- Mikaela halvarsson 

GF Uppsalaflickorna - Mila Leo 

GF Uppsalaflickorna - Pontus Larsson 

SMGK - Rebecka Johannesson 

GF Uppsalaflickorna - Sofia lögdberg

Edsbyns gymnastikförening - Therése Franzén 

GF Uppsalaflickorna - Tomas Jörpeland 

GF Uppsala flickorna - Åsa Furberg 

Alla nominerade ledare har fått sina nomineringar skickade till sig, och kommer även få en liten gåva i form av t-shirt från GF Uppsvenska!

ÅRETS FÖRENING

Nominering:

"Många föreningar har glädje och gemenskap som värdegrund men den här föreningen lever verkligen dessa ledord. Man har skapat en inkluderande miljö där alla har möjlighet att lära, utvecklas och samtidigt ha roligt.

Man har under senaste året, under pågående pandemi lyckats starta upp nya trupper, inklusive specifika trampett och parkour, knutit till sig många nya ledare och starta upp grupper för fd. gymnaster som vill återuppta träningen för att det är kul, samt sjösatt ett särskilt program för ungdomsledare.

I föreningen ska alla kunna utvecklas oavsett vad man har för mål med sin träning och alla aktiva gymnaster erbjuds utmaningar i linje med de egna ambitionerna.

Lyhördhet, inkluderande och utvecklande arbetssätt är något som präglar föreningens dagliga arbete utöver den genuina kärleken till gymnastiken som idrott!"

Håbogymnasterna får 5000kr för en kickoff med aktivitets och organisationsledare, där en plan läggs med RF SISU kring fortsatt arbete med ex. värdegrund eller annat utvecklingsarbete. 

Samtliga nominerade föreningar: 

Gefle Gymnastikförening

Håbogymnasterna

Hudiksvalls gymnastikförening

GF Uppsalaflickorna

Sigtuna Märsta Gymnastikklubb

Söderhamns gymnastikförening:

Edsbyns gymnastikförening

Tack för allt ni gör för gymnastiken och tack till alla som tagit sig tid att uppmärksamma ledare i regionen! Nomineringarna togs emot med glädje och tårar från berörda ledare! Fortsätt skicka pepp till alla fantastiska ledare som finns där ute! 

Skribent: Marika Klemetti
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Uppsvenska
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618231460
E-post: uppsvenska@gymnastik...

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved