Hoppa till sidans innehåll

Nyanställda

10 DEC 2018 10:39
Vi har två nya personer på kansliet, Olivia och Ellen.
  • Skapad: 10 DEC 2018 10:39

Hej!

Mitt namn är Olivia Schelin och jag är den nya ekonomiansvariga på Gymnastikförbundet Uppsvenskan. Jag är 19 år gammal och bor i Uppsala. Jag har under hela mitt liv varit involverad i gymnastiken på olika vis. Allt startade vid 3 års ålder på barngymnastik, sedan fick jag börja i en trupp-grupp när jag var 7 år. Men något år senare blev jag utplockad till en grupp med Artistisk gymnastik. Detta blev min stora passion i livet och jag fortsatte sedan med detta i 8 år på en elitnivå. Idag är jag tränare inom den artistiska gymnastiken för barn och ungdomar, men har själv slutat. Istället hoppar jag trampolin och dmt, vilket jag tycker är väldigt roligt! Utöver gymnastiken gillar jag att måla, vara med min familj och kolla på film.

Under min gymnasietid gick jag på Celsiusskolan i Uppsala och läste ekonomiprogrammet samt en gymnastikinriktning på NIU. Detta var väldigt roligt och har även lett till att jag nu jobbar för Gymnastikförbundet Uppsvenska. Jag tycker det ska bli roligt att få jobba under gymnastikförbundet och hoppas på att få lära mig mycket under denna tid!

/Olivia

 

Hej!

Jag heter Ellen Karlsson och är ny idrottskonsulent på Gymnastikförbundet Uppsvenska. Mina arbetsuppgifter kommer främst handla om utbildning, tävling, idrottsgymnasiet samt stöd till kommittéer och föreningar.

Jag är utbildad hälsovägledare samt personlig tränare och brinner för träning och hälsa. Jag har erfarenhet inom flera olika idrotter, bland annat fotboll, löpning och längdskidåkning.

Tidigare har jag varit väldigt engagerad inom hundsporten och har varit med att starta upp lokala föreningar med allt från styrelseutbildning till att anordna officiella tävlingar. Jag har god inblick i hur mycket engagemang och jobb som krävs bakom varje förening. Gymnastik är ganska nytt för mig men jag är väldigt intresserad och det ska bli jätteroligt att få ta del av allt som händer inom förbundet.

/Ellen

Ellen och Olivia

Skribent: Ellen Karlsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Gymnastikförbundet Uppsvenska
Idrottsgatan 2
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618231460
E-post: uppsvenska@gymnastik...

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved