Hoppa till sidans innehåll

Coronanytt  8 juni

13 MAR 2020 12:53
Här uppdateras fortlöpande vad som gäller i Coronatider. Just nu att det är tillåtet med sommarläger, tävlingar och pass.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 12:53

Gymnastikförbundet Väst följer de riktlinjer som Svenska Gymnastikförbundet rekommenderar och dessa utgår från RF och Folkhälsomyndigheten.
På Svenskas hemsida www.gymnastik.se uppdateras dessa så fort ngt händer. Kolla in där titt som tätt och här kommer snabblänk https://www.gymnastik.se/Nyheter/Nyheter/2020/InformationomCoronavirusetCOVID-19/
Senaste nytt från FHM är att man tillåter sommarläger för barn och unga födda 2002 eller senare samt att man nu får passa sina gymnaster igen. Tävlingar kommer också att kunna återupptas men med max 50 pers i hallen samtidigt. Info om läger och utbildningar kommer framöver Se info på svenskas sida
I korthet kan vi säga att Väst försöker genomföra de  utbildningar som planerats, dock kommer de 3 sista för terminen att ske digitalt men på samma datum som de var planerade. Vårens alla tävlingar har ställts in.  Föreningar bestämmer själva hur de agerar vad gäller träningar. Men man tränar mycket utomhus och i hallen ser man  till att gymnasterna är utspridda och inte står i kö. Personer som känner sig sjuka skall vara hemma.
EM i Trampolin/ DMT/Tumbling som skulle gått i Göteborg 7-10 maj är inställt och kommer inte att går i Göteborg framöver uatmn i Ryssland under 2021.

Skribent: Ewa Kärnman
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Gymnastikförbundet Väst
Centrumhuset, Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317111316
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved