Hoppa till sidans innehåll

BamsegympaVälkommen till utbildningen Bamsegympa!

Det är snabbt och lätt att dra igång Bamsegympa i din förening och det lockar både nya barn och ledare. Gymnastikförbundet har exklusiv rätt att använda Bamse och hans vänner inom barngymnastik. På Bamsegympan provar barnen, 3-6 år, att röra sig på olika sätt i de viktiga grundmotoriska färdigheterna tillsammans med Bamse och hans vänner. Utbildningen bygger på ett koncept med färdiga lektioner och gör dig snabbt och enkelt till Bamsegympaledare. Ingen erfarenhet av gymnastik behövs, perfekt för föräldrar som vill bli ledare. Utbildningsmaterialet innehåller allt du behöver för att starta en Bamsegympa-grupp direkt efter utbildningen. 

Bonusmaterial: När du går kursen Bamsegympa grund får du  även materialen Mera Bamsegympa och Ännu Mera Bamsegympa! Du köper själv sjalar och ledartröja och tröjor till barnen i Gymnastikshoppen
För att få starta Bamsegympa måste föreningen vara medlem i Gymnastikförbundet, vara licenserad Bamseförening och  godkänna de allmänna villkoren och de aktuella ledarna måste genomgå utbildningen Bamsegympa.

Kurslängd:1 dag [kursplan]

Åldersgräns: Från det år du fyller 15 år, deltagare som vill bli hjälpledare får gå kursen från det år de fyller 13

Förkunskapskrav: För att bli antagen till kursen ska deltagaren ha genomfört och registrerat sig på kursen Intro Svensk Gymnastik 21-22. Det är en digital distanskurs som tar ca två timmar att genomföra. Kursen innehåller information som alla ledare inom Svensk Gymnastik ska känna till, bland annat om Gymnastikförbundets utvecklingsmodell, ledarskap och uppförandekod. Genom att genomföra Intro Svensk Gymnastik säkerställer du att du har rätt kunskaper för att delta på Gymnastikens baskurs - träning och tävling. Här hittar du Intro Svensk Gymnastik. 

Postadress:
Gymnastikförbundet Väst
Centrumhuset, Östra Hamngatan 52
411 09 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317111316
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved