Hoppa till sidans innehåll

Övriga ledarutbildningar


Inkluderande ledarskap för att möta idrottare med NPF

I samarbetet med Riksförbundet Attention har SISU Idrottsutbildarna och Riksidrottsförbundet tagit fram ett utbildningsmaterial för tränare kring att möta idrottare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Ditt ledarskap som tränare har en avgörande roll när det gäller att skapa inkluderande träningsmiljöer där du möter varje enskild idrottare utifrån deras förutsättningar, behov och drivkrafter. Du får kostnadsfritt ta del av materialet via webben.

Lillsved Idrottsfolkhögskola

Lillsved (Stockholm) är gymnastikens egen folkhögskola! Här kan du bland annat studera Hälsa- och idrottslinjen, Sport- och äventyrspedagog samt Hälsocoach PT & GTI.

Klicka här för mer information om Lillsved.

Bosöns Idrottsfolkhögskola

Bosön (Stockholm) är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum. Här kan du också studera på folkhögskola, till exempel Idrottens Organisationsledarlinje - för dig som vill jobba som idrottskonsulent/inom idrott. Vi passar på att tipsa lite extra om Idrottens Fystränarutbildning; för dig som vill fördjupa dina kunskaper om fysisk träning med inriktning på prestations- eller elitidrott för vuxna och ungdomar. Utbildningen vänder sig till dig som är verksam inom en idrottsförening eller ett specialförbund. 

Klicka här för mer information om Bosön.

GIH

Gymnastik- och idrottshögskolan (Stockholm och Örebro) erbjuder bland annat Tränarprogrammet, där vi samarbetar med studenterna kopplade till gymnastik, förbereder dig som vill arbeta som proffesionell tränare.

Klicka här för mer information om GIH. 

FIG Academy

FIG (Féderation Internationale de Gymnastique; det internationella gymnastikförbundet) erbjuder utbildning, academy programs, för tränare inom FIG's verksamheter; manlig artistisk gymnastik, kvinnlig artistisk gymnastik, rytmisk gymnastik, trampolin, aerobics och akrobatik. Utbildarna, FIG's experter, är några av världens främsta tränare.

Klicka här för mer information om FIG Academies. 

Uppdaterad: 06 SEP 2017 10:39 Skribent: Louise Nordenberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved