Hoppa till sidans innehåll

Truppgymnastik BasicVälkommen till utbildningen Truppgymnastik Basic!

Baskunskap och grundövningar för truppgymnastikens tre grenar: fristående, trampett och tumbling. Här får du med dig grundpositioner i fristående, trampettens grunder och övningar till och med volt till mattberg samt teknik och metodik för tumbling med fokus på hjulning och rondat. Efter denna utbildning har du möjlighet att gå vidare till Trampett, Tumbling och Fristående steg 1.

Kurslängd: 1 dag

Förkunskapskrav: Deltagaren har behörighet att genomföra denna kurs från det år den fyller 15. För att bli antagen till kursen ska deltagaren ha genomfört och registrerat sig på kursen Intro Svensk Gymnastik. Det är en digital distanskurs som tar ca två timmar att genomföra. Kursen innehåller information som alla ledare inom Svensk Gymnastik ska känna till, bland annat om Gymnastikförbundets utvecklingsmodell, ledarskap och uppförandekod. Genom att genomföra Intro Svensk Gymnastik säkerställer du att du har rätt kunskaper för att delta på Truppgymnastik Basic. Här hittar du Intro Svensk Gymnastik.

Läs mer om Gymnastikförbundets utbildningar i truppgymnastik på gymnastik.se, klicka här. 

 

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved