Hoppa till sidans innehåll

Utbildarutbildning för nya kurser i truppgymnastik

15 MAR 2021 14:29
I augusti lanseras nya kurser i truppgymnastik och i helgen var det dags för utbildning för ett gäng utbildare. 13-14 mars genomfördes den första av två utbildarutbildningar för Truppgymnastik A.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2021 14:29

Med anledning av pandemin har samtliga utbildarutbildningar i vår ställts om till digitala och därför var det på Zoom som 24 utbildare och två utbildarutbildare träffades.

 - Det var stort engagemang i helgen. Utbildarna är väldigt engagerade och det blev därför mycket diskussioner kring material och upplägg i helgen. Det är klart det finns mycket tankar och många frågor på en utbildarutbildning, det ser vi som positivt.

Det berättar Jenny Hermansson, Gymnastikförbundet, som tillsammans med Lisa Lopakka var med och anordnade helgen.

Under mars och april kommer det genomföras utbildarutbildningar för Truppgymnastik A, Truppgymnastik redskap B, Truppgymnastik fristående B och Truppgymnastik redskap C. Senare i vår/sommar kommer även de blivande utbildarna för Truppgymnastik fristående C och Truppgymnastik redskap D få ses digitalt. Totalt blir det åtta tillfällen som syftar till att utbilda de blivande utbildarna så att de sen kan hålla kurser runt om i landet.

Skribent: Yvonn Berglund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved