Hem / Utbildning / Utbildningsrevisionen / Nyheter / Vi söker medförfattare till kurser i biomekanik

Vi söker medförfattare till kurser i biomekanik

Är du kunnig inom biomekanik och vill bidra till våra nya kurser i träningslära - då ska du läsa mer här!

Under våren 2020 ska materialet till våra nya kurser inom området träningslära skapas. Som underlag har vi ett gediget material framtaget av professor Keith Russell vid University of Saskatchewan i Kanada. Nu söker vi en person som kan omforma detta underlag till manus för två webbaserade distanskurser, Biomekanik A respektive Biomekanik B.

Vem söker vi?
För att klara uppdraget behöver du ha god kunskap om biomekanik som du troligtvis har förvärvat genom högskolestudier. Din kunskap behöver vara på en sådan nivå att du kan förstå en kortfattad biomekanisk beskrivning och utveckla den till en mer mottagarvänlig text, och kanske film. Du bör också ha god kunskap om gymnastik för att kunna sätta innehållet i relation till gymnastiska sammanhang. Självklart behöver du också vara bra på och tycka om att skriva.

Omfattning och tid
Arbetet ska genomföras under mars och april 2020 och uppskattas omfatta ca 30-40 timmar. Eftersom uppdraget är en del i en stor process med avgörande deadlines är det viktigt att du vet att du har tid att slutföra uppdraget under denna period.

Kontakta oss!
Låter det här intressant? Hör av dig till utbildningsrevisionens projektledare Anna Karlgård, This is a mailto link och berätta kort om dig själv.
Låter det som någon du känner - tipsa gärna!