Bamsegympa

En bild

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

Vill ditt barn börja med Bamsegympa?

Sök efter föreningar som har Bamsegympa i vår sökfunktion hitta förening eller kontakta något av våra åtta regionala kanslier så hjälper de dig att hitta en förening nära dig som håller i Bamsegympa.

Bamsegympa för förskolan


Rörelse i vardagen är viktigt och vi har därför tagit fram Bamsegympa anpassat för förskolans miljö. Barn behöver röra på sig för att
må bra och utvecklas efter sina förutsättningar. Med Bamsegympa vill vi ge alla barn möjlighet
till lustfylld rörelse och känslan av att lyckas. Klicka på länken för att läsa mer om konceptet och köpa materialet Bamsegympa för förskolan i Gymnastikshoppen.

Bamsegympa Hemma

Bamsegympa hemma är ett set med övningar framtagna för att vuxen och barn, på ett smidigt och lekfullt sätt, kan gympa hemma. Eller på stranden, på landstället, i tvättstugan... ni kan helt enkelt röra er tillsammans med Bamse och hans vänner var helst ni önskar. Köp Bamsegympa Hemma i Gymnastikshoppen.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer