EUROGYM 2022


Corona-info:

I dessa osäkra covid-tider, planerar arrangörerna fortfarande för fullt för att genomföra Eurogym sommaren 2022. Om eventet ställs in före den 15e mars, återbetalas hela den preliminära anmälningsavgiften.

Om Eurogym 2022:

Vartannat år hålls EUROGYM, ett evenamang för att förena och nätverka unga europeiska gymnaster genom sportaktiviteter och möten. EUROGYM i Neuchâtel kommer att bli en oförglömlig upplevelse för de som kommer vara med. De många workshops kommer att ge de cirka 5000 deltagarna från hela Europa möjlighet att utbyta kulturella erfarenheter vid sjön Neuchâtel och återuppliva deras glädje i rörelse och sport.

Den 13: e upplagan av EUROGYM anordnas i den vackra staden Neuchatel (SUI) - staden som lockar ungdomar från hela världen.

Oavsett om du är en gymnast eller en åskådare, är det du som kommer belysa de olika stadierna som sätts upp vid Neuchâtelsjön i Juli 2022. Ingenting kommer att vara för glänsande eller för ljust för denna härliga, sportfyllda och festliga vecka. Neuchâtel ser fram emot att välkomna dig och dela denna vecka "SHINY GYM TIME "med dig!

Anmäl dig här senast 1a mars 2022! För att anmälan ska bli giltig ska 10% av deltagaravgiften betalas in till Gymnastikförbundet.

NIF-gymnasterna berättar nedan om sin resa till Eurogym 2018 samt uppladdningen inför Eurogym 2020 i Reyjkjavik som tyvärr blev inställt pga Covid-19.