EUROGYM 2022


 

Vartannat år hålls EUROGYM, ett evenamang för att förena och nätverka unga europeiska gymnaster genom sportaktiviteter och möten. EUROGYM i Neuchâtel kommer att bli en oförglömlig upplevelse för de som kommer vara med. De många workshops kommer att ge de cirka 5000 deltagarna från hela Europa möjlighet att utbyta kulturella erfarenheter vid sjön Neuchâtel och återuppliva deras glädje i rörelse och sport.

Den 13: e upplagan av EUROGYM anordnas i den vackra staden Neuchatel (SUI) - staden som lockar ungdomar från hela världen. Den lokala organisationskommittén (LOC) arbetar redan hårt för att genomföra detta unika projekt. I tillkännagivandet som de gjorde för att involvera volontärer till evenemanget kan du känna energin, som leder oss till en annan framgångsrik upplaga av EUROGYM - "Organiserad med passion, för unga, med unga och unga." Numera behöver vi alla verkligen den positiva energin för att övervinna svårigheterna som orsakas av COVID-19. Efter att ha lyckats organisera tre tävlingar i slutet av 2020 är European Gymnastics nu ganska optimistiskt inför sina framtida evenemang. Det viktigaste är enhet, positivitet, iver, öppenhet, förtroende och förmåga att anpassa sig till givna förhållanden.

Oavsett om du är en gymnast eller en åskådare, är det du som kommer belysa de olika stadierna som sätts upp vid Neuchâtelsjön i Juli 2022. Ingenting kommer att vara för glänsande eller för ljust för denna härliga, sportfyllda och festliga vecka. För att förstå dess region, lkommer dessa dagar gå i temat "Shiny GYM TIME ". Neuchâtel ser fram emot att välkomna dig och dela denna vecka "Shiny GYM TID "med dig!

NIF-gymnasterna berättar nedan om sin resa till Eurogym 2018 samt uppladdningen inför Eurogym 2020 i Reyjkjavik som tyvärr blev inställt pga Covid-19.