Nya restriktioner från 23 december

Bildtext Nya restriktioner från 23 decemer

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade den 21 december att flertalet nya restriktioner som berör idrottsverksamhet införs den 23 december.

Gymnastikförbundet har under morgonen deltagit i ett möte med Riksidrottsförbundet, samt tolkat de nya restriktioner som meddelats.

Från den 23 december införs begränsningar om hur många som får vistas i lokalerna, tydligare riktlinjer för att hålla avstånd, samt en avrådan om att genomföra läger och tävlingar. Den ordinarie träningsverksamheten ska kunna hållas igång oavsett vilken ålder deltagarna har. På sidorna för Covid-19 finns all information om vad som gäller för träning, tävling, läger och utbildningar just nu.

De som anses vara yrkesverksamma är undantagna från avrådan om att genomföra läger eller tävlingar. Inom Svensk Gymnastik betyder det att de som är uttagna till ett aktuellt seniorlandslag är undantagna från denna avrådan.

Har du frågor, kan du maila till corona@gymnastik.se eller ringa nummer 08-699 60 99. Mail och telefon är bemannade under julens arbetsdagar.

Här hittar du uppdaterad info om vad som gäller just nu

Publicerad: 2021-12-21

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer