Akut vårdstöd

En bild

Aleris Sports Medicine

Gymnastikförbundet har sedan oktober 2018 ett avtal med Aleris Sports Medicine kring tillgång till snabb, privat specialistvård via sex specialiserade idrottskliniker i Sverige. Dessa finns i Malmö, Ängelholm, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Umeå.

Avtalet innebär att du som medlem kan få snabb hjälp med bedömning av känning, överbelastning och skada av en specialist inom det område du söker hjälp för, samt att du kan få hjälp med provtagning eller undersökning i samband med, eller i nära anslutning till besöket.

Du kan komma till Aleris som privat betalande eller via en privat tecknad försäkring som täcker privat vård. Du bör se över ditt eget försäkringsskydd som medlem för att försäkra dig om vad just din/ dina nu gällande försäkringar täcker.

Tidsbokning sker via Aleris Sports Medicine Sabbatsbergs sjukhus i Stockholm som koordinerar till närmaste klinik beroende på vart i landet du befinner dig.

Du ringer tel: Aleris 08-690 63 15 och uppger att du är medlem hos Gymnastikförbundet.

Om du har frågor kring detta eller medicinskt stöd inom Gymnastikförbundet i övrigt är du välkommen att höra av dig på mail medicin@gymnastik.se

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer