Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar och mötesplatser


Tävlingar och mötesplatser

På grund av att lokala allmänna råd har införts i de flesta länen i Sverige samt att regeringen begränsar antalet deltagare på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar till 8 personer, så har Gymnastikförbundet ställt in alla nationella tävlingar fram till och med den 31 december.

Gymnastikförbundet rekommenderar även att alla regionala och lokala tävlingar ställs in under samma period.

Då det oftast är kort framförhållning kring beslut om allmänna råd och begränsningar för allmänna sammankomster är det svårt att veta hur restriktionerna kommer att se ut efter årsskiftet. Gymnastikförbundet kommer att gå ut med mer info så fort vi vet mer om förutsättningarna för att arrangera tävlingar under våren

 

Utbildningar

Gymnastikförbundet har fattat beslut om att de sju kurserna, som står för den stora mängden individer som möts, fortsätter i digital form tillsvidare. På grund av att begränsningen av antalet deltagare på 8 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar ska vara normerande för annan verksamhet, har Gymnastikförbundet rekommenderat att inga fysiska utbildningar genomförs fram till och med den 31 december. 

Läs mer om digitaliserade kurser här.

 

Startavgifter

Gymnastikförbundet har tagit beslut om att det inte kommer tas ut några anmälningsavgifter för tävlingar som ställs in efter det att sista anmälningsdatum varit på nationell nivå.

Uppdaterad: 16 MAR 2020 11:28 Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved