Hoppa till sidans innehåll

Sportsbasics


Gymnastikförbundet och Sportsbasics vill hålla motivationen uppe

Då vi nu i område efter område får striktare rekommendationer kring hur vi kan träna och tävla med anledning av covid-19 vill Gymnastikförbundet hjälpa till att hålla motivationen uppe hos alla aktiva i föreningarna.

 

Det känns därför extra roligt att meddela att vi förlängt och utvecklat partnerskapet med sportsbasics.com.

 

I sportsbasics.com kan du inspireras av det stora videobaserade övningsbiblioteketet med fler än 1100 övningar. I sportsbasics.com kan du, göra egna träningsprogram eller använda några av dem som vi redan har gjort samt hålla ordning på gymnasterna i din grupp. Som tränare kan du också sända träningsprogram till enskilda individer eller till en hel grupp till deras PC, iPad eller Smartphone.

 

Med Sportsbasics speciella App (bara iPad och iPhone) kan du dessutom ha upp till 10 program med dig och byta ut efterhand. Dina gymnaster kan också öppna sina program via App'en och använda på sin iPad eller iPhone.

 

Vårt samarbetsavtal med sportsbasics.com innehåller två erbjudanden:

  1. Gymnastikförbundet erbjuder upp till 100 föreningar att testa sportsbasics.com gratis i 60 dagar. De föreningar som vill testa sportsbasics.com innan de köper kan få ett testabonnemang på sportsbasics.com för 5 tränare på 60 dagar, som Gymnastikförbundet betalar.
  2. Alla föreningar som är medlemmar i Svenska Gymnastikförbundet får 50% rabatt på den första års prenumerationen på träningsplattformen sportsbasics.com. En förening med upp till 12 tränare betalar ENDAST SEK 1.750 (inkl moms) för ett år.

 

Beställ medlemskapet genom att fylla i ett av de två dokumenten nedan och maila dem till This is a mailto link.

Uppdaterad: 30 APR 2019 09:01 Skribent: Lotta Darlin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved