Hoppa till sidans innehåll

Sportsbasics


Erbjudande från Sportsbasics till Gymnastikförbundets tränare och föreningar.

Inom gymnastiken är det centralt att behärska de grundläggande övningarna och hela tiden arbeta med att utveckla sin rörelseförmåga. Det gäller oavsett om inriktningen är truppgymnastik, trampolin, parkour, hopprep, aerobics, rytmisk- eller artistisk gymnastik. För att låta träningen bli rolig och omväxlande så är det viktigt att tränare kan hitta inspiration till övningar och förstå hur träningen kan varieras och anpassas för varje aktiv.

I sportsbasics.com får du den möjligheten. Där finns idag ca 1100 videofilmade övningar med förklaringar och hjälp som du direkt kan använda eller improvisera från. Hela materialet är nivåanpassat så att tränare med gymnaster på alla nivåer, inriktningar, ålder och kön kan få hjälp att göra träningen bred, spännande och rolig.

Sportsbasics.com innehåller bl.a. färdiga tränings- och utvecklingsprogram för kullerbytta, hjulning och handstående och lämpar sig för tränare i barn- och ungdomsverksamhet. Här får du tips och hjälp med olika förövningar, träningsmetodik och vad du kan göra efter du har lärt dig dessa övningar. Kort sagt, hjälp att komma igång och fortsätta att utveckla - allt med individen i centrum. För de tränare som har gymnaster på en mer avancerad nivå finns det övningar att använda för att stärka olika leder och muskler så att gymnastikträningen kan fortsätta utan att onödiga skador uppkommer.

Bli medlem direkt och få Gymnastikförbundets specialerbjudande för endast 500 kr för ett helt år eller teckna ett föreningsmedlemskap (för 12 tränare) som kostar 3500 kr för ett helt år. En del av summan bidrar till att utveckla Svensk Gymnastiks verksamhet.

Medlemskapet tecknar du här

Uppdaterad: 30 APR 2019 09:01 Skribent: Lotta Darlin
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved