Hoppa till sidans innehåll

Anmälan Förbundsmötet 2020


Gymnastikförbundets högsta beslutande organ, förbundsmötet, som skulle genomförts i Växjö 25-26 april, har flyttas fram till lördagen den 26 september och kommer att genomföras som digitaltmöte,i syfte att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället. 

Anmälan av ombud (med rösträtt) och åhörare kommer att ske per e-post enligt den information som kommer att skickas ut från förbundet under första veckan i september till alla medlemsföreningar och regioner.

Anmälda ombud/åhörare kommer därefter att få en länk med tillträde till mötet några dagar innan den 26 september. Mötet genomförs i EasyMeet där all föredragning och omröstning kommer att ske. Respektive ombud måste delta från "egen dator" för att kunna delta i omröstningar. Flera ombud kan alltså ej delta från samma dator (däremot kan flera ombud samlas i samma rum under mötets gång, under förutsättning att var och en är uppkopplade från "egen dator").

 - Vi ställer inte in förbundsmötet, vi flyttar fram det till den 26 september. För styrelsen är den demokratiska processen central. Under förbundsmötet ska vi bland annat gemensamt bestämma om en ny strategisk plan mot 2028 och då känns det oerhört viktigt att vi i digital form kan samlas, samtala och fatta kloka beslut tillsammans. Vi vill inte riskera att antalet föreningar och regioner ska exkluderas när så viktiga frågor ska behandlas, kommenterar Anna Iwarsson beslutet om att flytta fram mötet.

Uppdaterad: 24 FEB 2020 22:06 Skribent: Yvonn Berglund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved