Hoppa till sidans innehåll

Förbundsmötet 2020 är framflyttat


Förbundsmötet 2020 är framflyttat till den 26-27 september

Gymnastikförbundets högsta beslutande organ, förbundsmötet, som skulle genomförts i Växjö 25-26 april, har flyttas fram i syfte att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället. Bedömningen är också att det är en stor risk för färre deltagande än tidigare år, något som inte är bra för den demokratiska processen inom Svensk Gymnastik.

 - Vi ställer inte in förbundsmötet, vi flyttar fram det till den 26-27 september. För styrelsen är den demokratiska processen central. Under förbundsmötet ska vi bland annat gemensamt bestämma om en ny strategisk plan mot 2028 och då känns det oerhört viktigt att vi kan samlas, samtala och fatta kloka beslut tillsammans. Vi vill inte riskera att antalet föreningar och regioner ska exkluderas när så viktiga frågor ska behandlas, kommenterar Anna Iwarsson beslutet om att flytta fram mötet.

Eftersom det är det ordinarie förbundsmötet som är framflyttat, så gäller oförändrade förutsättningar för motioner och nomineringar till personalvalen, dvs senaste tidpunkt för dessa har gått ut, de skulle vara inlämnade senast den 31 december.
Även underlaget till röstlängden är oförändrad, den fastställdes enligt stadgarna den 31 december.


Varmt välkommen till decenniets första förbundsmöte. 

Din delaktighet och ditt engagemang är viktigt på förbundsmötet, Gymnastikförbundets högsta beslutande organ, och vi har flera viktiga områden att diskutera och samlas kring. Vi ser förstås särskilt fram emot att tillsammans få behandla vår nya gemensamma strategiska plan som sträcker sig fram till och med år 2028.

Svensk Gymnastik är en organisation som gillar att vara i rörelse. Därför kommer vi få röra på oss under helgen. Både mentalt genom dialog, samtal, diskussioner och erfarenhetsbyten men även fysiskt då vi kommer genomföra ett stort gympapass tillsammans. Så, ta med dig dina träningskläder och gör dig redo för en rolig demokratihelg!

Varmt välkommen till förbundsmötet 2020!

Anna Iwarsson
Förbundsordförande

Uppdaterad: 24 OKT 2019 09:42 Skribent: Robert Berglind
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved