Hoppa till sidans innehåll

Föreläsare


Dean Kriellaars, är expert på Physical Literacy och proffessor på University of Manitoba. Dean är en av världens främsta ambassadörer på detta nya koncept för fysiskt aktivitet.

Aron Schoug, är doktorand i pedagogik och forskar om samarbetsprocesser, lärande, ledarskap och organisering i ideellt arbete. Hans forskning kretsar kring hur ideellt engagerade människor samarbetar och samsas om begränsade resurser för att uppnå sina höga ambitioner och mål. 

Sofia B Karlsson, är utbildningsansvarig för inkludering på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna och leder arbetet med en inkluderande idrott.

Kristoffer Berg, är process- och projektledare på Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna som utvecklar och genomför ledarutbildningar och innehar har rollen som programledare för Idrottens ledarskaps- och managementprogram. 

Daniel Glimvert, är utvecklingskonsulent på Gymnastikförbundet
och leder arbetet med att analysera hur Svensk gymnastik ska jobba med anläggningsfrågan.

Jose Nunez, Inspiratör och tränare

Jose skapar träning som syftar till att skapa möjligheter oavsett förutsättningarna. Med olika redskap och i olika miljöer möjliggörs en träning där alla kan vara med och utvecklas efter sina befintliga egenskaper.

Med sin unika filosofi och metod är Jose en mycket uppskattad tränare som lyckats koppla den varierade och utmanande fysträningen till lust och skratt.

Uppdaterad: 29 OKT 2018 16:01 Skribent: Filip Krolopp
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Gymnastikförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info

GYMNASTIKSHOPPEN

Webbshop

PARTNERS

 Pensum logotyp Vera Sport logotyp Catea logotyp Svedea logotypunisport logo Svenska Spel Craft NeH Folkspel logotyp Scandic

FOLKHÖGSKOLAN LILLSVED

Lillsved