Mästarnas Mästare

Anna Laurell-Nash, Jonna Adlerteg, Stefan Holm

Välkommen till ett samtal om allt från drivkraft och motivation i karriären till avgörande ögonblick och mycket annat. Helt enkelt en djupdykning i olikheter och likheter mellan individer och idrotter i syfte att lyfta och belysa viktiga insikter som bidrar till en positiv karriärsutveckling. Förutom en lyckosam idrottskarriär har alla medverkande även det gemensamt att de har eller kommer att medverka i programserien Mästarnas Mästare. Denna kväll är de med bara för vår skull, så att vi tillsammans kan titta bakom medaljerna och ta del av vad som format dessa mästare. Under passet välkomnar vi frågor från publiken.

Lokal: Olympia

Anna Laurell Nash

Dubbel världsmästare, dubbel olympier, trefaldig europamästare. PhD i kemi. Jobbar idag som processcoach, föreläsare och moderator. Brinner för utveckling och jämlikhet. Älskar idrott och har suttit i SOK-Aktivas kommitté i 6 år och hjälper såklart fortfarande till på klubben. Har två underbara barn och bor i Stockholm, kommer från Lund.

Jonna Adlerteg

4 världscupsguld och flertalet medaljer, 2 EM-silver, VM-final samt två OS-medverkan hann det bli. På OS i Tokyo 2021 saknades endast 0,033 - eller en marginell böjning i yttersta leden på lilltån under en tiondedels sekund – för att drömmen om en OS-finalplats i barr skulle ha blivit uppfylld för Jonna Adlerteg. Gymnastikens egen stjärna är under våren aktuell i programmet Mästarnas Mästare som den första gymnasten någonsin.

Stefan Holm

Stefan Holm vann OS-guld i Aten 2004 och var en av världens bästa höjdhoppare under tio år. Sedan åtta år tillbaka tränar han höjdhoppare, bland annat OS-finalisten från Rio 2016 Sofie Skoog och sonen Melwin Lycke Holm.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer