Pelle Malmborg går vidare för nya utmaningar

Vår generalsekreterare Pelle Malmborg har efter tre fantastiskt innehållsrika och stundtals utmanade år valt att avsluta sitt uppdrag hos Svenska Gymnastikförbundet.

- Efter tre väldigt spännande och roliga år där jag har haft förmånen att få vara med och leda Gymnastikförbundet och Svensk Gymnastiks utveckling är det dags för mig att gå vidare mot nya utmaningar. Det har stundtals varit utmanande, inte minst med en pandemi som tvingade oss att över en natt tänka i nya banor. Det jag kommer ha med mig är allt det positiva som vi tillsammans skapar för alla inom gymnastiken, säger Pelle Malmborg.

Under Pelles ledning har förbundet antagit en ny strategi 2028, vidareutvecklat förbundets organisation, samt målmedvetet arbetat för ytterligare förbättrade villkor och förutsättningar för en stark, framgångsrik och tillgänglig gymnastikrörelse.

- Jag vet att Pelle är omtyckt av många och vi har fått uppleva mängder av roliga stunder tillsammans. Jag vill verkligen önska honom all lycka till framöver, säger Anna Iwarsson ordförande Gymnastikförbundet.

Pelle fortsätter att arbeta som vanligt under hans uppsägningstid. Rekryteringsarbetet har påbörjats och vi återkommer inom kort med mer information.

Vid eventuella frågor, hör av dig till Anna Iwarsson, anna.iwarsson@gymnastik.se

Publicerad: 2022-11-21

UPPTÄCK MER