Årets Förening

En bild

Årets förening blev nystartade Munkfors GF! Hösten 2019 startade föreningen med 13 barn i Bamsegympa och har idag 100 aktiva medlemmar och fortsätter att utvecklas! Läs mer om föreningen här:

Föreningen grundades under hösten 2019, då med en Bamsegympa-grupp för 13 barn födda 2016.
Sedan dess har föreningen växt snabbt, och erbjuder idag gymnastik för barn födda 2015-2020 och även AMT för vuxna och idag har föreningen över 100 aktiva medlemmar, och intresset för gymnastik i lilla Munkfors har verkligen väckts till liv!
Föreningen, dess styrelse och samtliga ledare är otroligt engagerade, och arbetar aktivt för att fler ska få möjlighet att prova på gymnastikens fantasiska värld!
Som ledare är jag otroligt stolt över att vara en del av Munkfors Gymnastikförening, en förening där jag känner mig sedd och hörd, jag känner trygghet och jag får möjligheten att utvecklas inom mitt ledarskap, genom utbildning och inspirationsdagar (ex. AeroGym som vi besökte 2022, en väldigt inspirerande dag!)
Föreningen har uppnått de önskade resultaten från verksamhetsplanen, där vi önskade att kunna bedriva barngymnastik och utöka vilka åldrar som inkluderas.
Styrelsen kommer efter årsmötet att bestå av 4 kvinnor och 3 män.
Slutligen; Jag är stolt och väldigt glad över den resa som Munkfors Gymnastikförening gjort och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med medlemmarna och styrelsen!

Publicerad: 2023-03-30

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer