AeroGym

2022 års AeroGym blev verkligen den inspirationssuccé vi önskade!

Omkring 200 laddade och glada gympaledare deltog i årets stora inspirationssatsning för barn-, ungdoms-, trupp- och gruppträningsledare som arrangerades för 23 gången!

Deltagarna hade i förväg valt mellan 34 olika pass - och många blev fulla redan i juni!!!...

En stor del av landets hälsoprofiler fanns på plats och nämnas kan att vi gympade med Sofia Åhman, körde gummibands- och handduksfys med José Nuñez, tränade styrka och teknik med Malin och Jaime och dansade sedan loss med Tobias Karlsson!

Totalt bidrog inte mindre än 18 inspiratörer till innehållet och vi riktar vårt varma tack till alla som verkligen gjorde dagen till en dag att minnas!

På truppsidan hade inte mindre än ett 35-tal demogymnaster anmält sig så passningsgenomgångarna som leddes av Jimmy och Alexander blev jättebra!

Barn- o ungdomsledarna fick nya idéer på olika redskapsbanor, familjegympa, danser och airfloor.

Det var nöjda, glada och trötta deltagare som vände hemåt vid 17-tiden - fullt laddade inför gympastarten som för många redan börjat eller börjar i veckan.

Sist, men inte minst - varmt tack till alla 20 funktionärer som hjälpte till på ett beundransvärt sätt! Utan er hade detta inte fungerat!

Nu börjar vi arbeta inför nästa års konvent som arrangeras den 26 augusti 2023 i Duveholmshallen, Katrineholm - Mer information kommer!...

Välkomna åter då!

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer