Intervju med årets organisationsledare

På Regionförbundsmötet den 13 mars avslöjade styrelsen vilka som vunnit Årets organisationsledare i Gymnastikförbundet Mitt.

Elin Lindberg, 20 år, från Brunflo Gymnastikförening vann Årets organisationsledare i Gymnastikförbundet Mitt 2020.

Motiveringen lyder:

Trots sin unga ålder tar Elin för sig både i kärnverksamheten och i styrelserummet. Elins fokus är att alla ska trivas, ha roligt och utvecklas i sin egen takt. I styrelserummet bidrar hon med synvinklar både från barnens sida och från sin egen erfarenhet som gymnast och ledare. Elin har en förmåga att alltid se lösningar vilket göra alla runt om kring henne att också ser lösningar och engagerar sig. Elins engagemang visar på att laget går före jaget och hon visar vägen och inspirerar andra ledare att ta mer ansvar och att vara mer kreativa.

Elin har blivit intervjuad och svarat på några frågor om ledarskap som ni kan läsa nedan.

En bild
Ljusblå text mot blå bakgrund: ELIN LINDBERG Vad har ditt ledarskap gett dig? Mitt ledarskap inom gymnastiken har gjort att jag växt som person och det har givit mig en otrolig glädje och styrka.
Ljusblå text mot blå bakgrund: ELIN LINDBERG Har du något tips att dela med dig av till andra ledare? Var dig själv, då kommer många bitar falla på plats av sig självt. Utöver det är det viktigt att komma ihåg att vi alla är olika och att allt tar olika lång tid för alla att genomföra. Genom att tänka på detta visar du att du ser och inkluderar alla vilket är viktigt inom ledarskap. 

Publicerad: 2021-03-30

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer