Intervju med årets aktivitetsledare

På Regionförbundsmötet den 13 mars avslöjade styrelsen vem som vunnit Årets aktivitetsledare i Gymnastikförbundet Mitt.

Nova Vestman, 17 år, från Brunflo Gymnastikförening vann Årets aktivitetsledare i Gymnastikförbundet Mitt 2020.

Motiveringen lyder:

Med sin fantastiska och positiva inställning blir alla glada av att vara i både i hallen och utanför hallen med denna ledare. Nova har genom gymnastiken hittat några av sina bästa vänner och vill att alla ska få samma fantastiska upplevelse av gymnastiken som hon själv fått. Nova ser möjligheter i allt och har aldrig själv varit rädd att prova nya övningar eller göra något som känns läskigt, denna inställning förmedlar hon vidare till sina gymnaster vilket lett till de alla får utvecklas genom att våga. Nova har också tagit sitt engagemang ett steg till och engagerat sig i RF-SISU Jämtland-Härjedalens ungdomsråd som verkar som unga mentorer för huvudstyrelse, regionchef och idrottskonsulenter i frågor kring gymnastik och unga ledarskap.

Nova har blivit intervjuad och svarat på några frågor om ledarskap som ni kan läsa nedan.

En bild
Ljusblå text mot blå bakgrund: NOVA VESTMAN Vad har ditt ledarskap gett dig? Mitt ledarskap har gjort att jag nu kan beata bland och för folk utan problem, jag har blivit bättre på att planera och på att omplanera om något skulle komma ivägen. 
Ljusblå text mot blå bakgrund: NOVA VESTMAN Har du något tips att dela med dig av till andra ledare? Inget hemligt tips direkt, men någon som jag har lärt mig av att ha yngre grupper är att alla vill ha uppmärksamhet, vissa försöker få det genom att vara bäst, medans vissa vägrar att göra saker eller låssas göra illa sig, så ge dem bara uppmärksamhet när dem gör det du vill att dem ska göra. Tänk på varför dom gör som dom gör, och kom på hur du kan ge dem det de vill men samtidigt det du vill. 

Publicerad: 2021-04-06

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer