Danielle Marand - Idrottskonsulent (föräldraledig)

En bild

Vad brinner du för i ditt jobb?
Jag brinner för kontakten och samarbetet med våra föreningar, att få vara med och stötta och utveckla verksamheten på bästa sätt i det fantastiska arbete som ni föreningar dagligen gör. Att få föra en dialog och skapa mötesplatser efter era behov och önskemål, och att få bidra till att fler ledare kan utbilda sig så att fler barn kan få hålla på med gymnastik känns oerhört fint att få jobba med. Ni föreningar och ledare är fantastiska och jag hoppas att ni själva förstår vilket enormt imponerande arbete ni gör! Heja er!

Vilket är ditt starkaste gymnastikminne?
Mitt korta men ack så starka gymnastikminne är från när jag som liten var med i Idlaflickorna. Jag minns att vi hade uppvisning med långa färgglada band och bollar. Jag hade en ljusrosa dräkt på mig och håret uppsatt i stram hästsvans. Minns att bollarna flög så kontrollerat i luften och känslan av att vi var så många som tillsammans kastade bollar högt upp i luften, i likadana dräkter och strama hästsvansar är oerhört vacker.

Vad gör du på ditt jobb?
Jag jobbar med föreningsutveckling/stöd samt organiserar utbildningar med fokus på bas/barnutbildningar. I min roll har jag mycket kontakt med föreningarna i regionen om framför allt utveckling/stöd eller utbildning. Under våren har jag tillsammans med vår konsulent från RF-SISU genomfört 30-minuterssamtal med flertalet av er föreningar. Genom samtalen och efter önskemål från er har jag sedan skapat temabaserade mötesplatser där varje mötesplats haft ett unikt tema där ni har kunnat delta för erfarenhetsutbyte. Vill du ha ett samtal med mig i höst eller har du förslag på tema till höstens mötesplatser är du välkommen att höra av dig till mig!

Vad har du för smultronställe i Sverige?
Mina bästa smultronställen är hemma i vårt hus, i Stockholms skärgård och på Österlen. Mer specifik än så tänker jag inte vara, det är ju trots allt mina smultronställen! 😉 Men har ni vägarna förbi Stockholms skärgård eller Österlen så finns många guldkorn att se.

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer