Jessica Pettersson - ledamot

En bild

Namn och förening
Jessica Pettersson, Vasa Gymnastik

Vad brinner du för i ditt engagemang i GF Östs styrelse?
En stark fråga hos mig är inkludering och att vi fortsätter jobba med att bredda vår sport så att fler kan utöva gymnastik, på sitt sätt, genom hela livet. Efter ca 1.5 år i styrelsen inser jag att även arbetsmiljöfrågor och erfarenhetsutbyten är frågor som står mig nära hjärtat. För att utvecklas behöver vi lära oss av varandra, be om hjälp och dela med oss av erfarenheter för att slippa uppfinna flera hjul om och om igen.

Vad är det som får dig att vara engagerad inom din gymnastikförening?Att jag är engagerad i just en gymnastikförening beror på min egen bakgrund som gymnast. Gymnastiken har gett mig väldigt mycket, både genom erfarenheter och minnen men även personlig utveckling. Genom mitt engagemang får jag möjlighet att ge tillbaka och bidra till att andra i föreningen får utvecklas. Jag älskar exempelvis att se våra unga ledare växa i sina nyfunna roller och få se gymnasterna skina upp när de klarar en ny övning, förbättrat något eller för att de helt enkelt älskar att vara på träningen.

Vilket är ditt starkaste gymnastikminne?
Oj det finns många starka minnen jag bär med mig. Men några positiva guldkorn är glädjen när jag med mitt trupplag vann Svenska cupen för många år sen eller stoltheten jag kände när jag klev av som ordförande i den förening jag en gång var med och grundade. Sen finns det såklart en hel del starka tuffa minnen också i bagaget. Men det är genom dem jag har utvecklats, kanske till och med mer än genom guldkornsminnena.

Vad har du för smultronställe i Sverige?
Jag hittar sällan favoritställen som jag återvänder till flera gånger utan gillar att besöka nya platser hela tiden. Men jag gillar exempelvis spa-hotell och fastnade lite extra för Nynäs Havsbad förra sommaren

Våra huvudsponsorer

Våra sponsorer